Hamstere som kjæledyr: Hamster Care

Cute Hamster, som tilhører gnager familien, er et av de mest populære og små-winy kjæledyr rundt om i verden. Hamstere er søte, rene og enkle å ta vare på, noe som gjør dem favoritt pet for folk i alle aldre. Hamstere kan være ekte underholdning for hans / keeper henne om forsvarlig behandling av hans humør og kosthold er tatt.

Det eneste triste ting om hamstere er at de lever kun opp til 1000-1100 dager (dvs ca 1 til 3,5 år), som kan være en reell hjerteskjærende ting for barn. Men få tror det som en mulighet for barn å forstå og lære ansvar og andre viktige ting i livet.

Typer Hamsters; Det er i hovedsak tre typer hamstere funnet:; syriske Hamsters: Denne typen hamstere er også kalt svart bjørn hamster, gyllen hamster, bamse hamster, fancy hamster etc. syriske hamstere er generelt gylden brun farget med mørke markeringer på deler som kjevene, kinn etc. av kroppen. Syriske hamstere er de største i hele den type hamstere og er veldig lett å temme og ta vare på, noe som gjør dem mest aksepterte hamster som kjæledyr. De vokser ca 6-8 inches i lengde, og deres levetid er rundt 2 til 3 år. Syriske hamstere er sterkt territorielle dyr, og kan ikke tolerere tilstedeværelsen av andre hamstere i deres territorium, noe som gjør det svært viktig å holde dem alene i et bur / home. Syriske hamstere er hovedsakelig nattaktive og er ganske aktive fra de tidlige timer i kveld og natt. ; Dwarf Hamsters: De er også kalt Campbells russiske Hamsters, Winter White Russian Hamsters, Roborovski Hamsters. Dwarf Campbells russiske Hamstere er den vanligste typen hamstere folk liker å holde som kjæledyr. De vokser ca 4-5 inches i lengde og har nesten samme levetid som andre typer hamstere. Dverg hamstere vise seg å være gode kamerater for hamstere av samme art snarere enn av andre arter (gitt de blir introdusert for hverandre fra ung alder). ; Kinesisk Hamsters: Denne typen hamstere ofte mistolket for å være Dverg Hamsters som de viser samme fysiske karakteristika per Dwarf Hamsters men de er faktisk forskjellige. De vokser like i lengde som Dwarf Hamsters, og har levetid på ca 2,5 til 3 år. Kinesisk Hamstere er også nattaktive, men er ikke så lat som syriske hamstere dagtid. Kvinne kinesiske hamstere generelt ikke er komfortable med de andre hamstere, og så bør holdes alene eller sammen med hamster de får langs lett. ; Ideell Homes for Hamster:; Tenk hva som vil skje hvis du er innestengt i et veldig lite sted med ikke rom for deg å i det minste gå gjennom den? Du vil sikkert bli frustrert og skulle ønske å komme ut av sted så snart som mulig. Samme er tilfelle med hamstere. Den første og viktigste å ta hensyn til er at huset for hamster bør være så stor som mulig, med et skikkelig, tørt og hygienisk senger. Det er funnet at hvis hamster ikke er lov til å utøve (leke rundt og kjører i hele hjemmet), er det stor fare for hans / hennes bli paralysert, så du bør vurdere å kjøpe / bygge et hjem for hamster som er nok til å tillate det kjøre gjennom, bør den ha en løpende hjul (hamstere virkelig elsker det og dekke opp til noen miles av kjører og bruker det hver dag).

Du bør unngå å velge ett av tre hus for hamstere som det ikke tåler sine skarpe tenner og du en dag kan ende opp med å ha ditt kjæledyr mistet. Nå om dagen, er det mange varianter av bur / boliger tilgjengelig i markedet som enkle nettingbur, store merder med beddings, hjul og tunneler (legge på habitat boliger) for hamsteren din til å spille, glass / plexi akvarium boliger osv., mens du velger en av disse alt du trenger å forstå er hvor glad kjæledyret ditt hamster vil være i det nye hjemmet. Inne i buret bør det være (som allerede nevnt) nok av plass for kjæledyret ditt hamster til å spille, bør det være en liten metallplate hvor du kan oppbevare mat, en liten metall skål eller en flaske for vann og litt plass for hamster sine senger . Hvis du er villig til å la hamsteren være hans / hennes eget hjem dekoratør så du kan gi ham / henne med noen vev papirer (kjemisk-mindre eller ikke-duftende), strå, tørt gress osv. Din hamster vil elske å gjøre hans / sitt eget sengetøy.

Mat for Hamsters:; Sannsynligvis dette er den enkle grunnen til at folk flest anser holde et kjæledyr hamster. Hamstere kan spise utvalg av mat som du aldri vil finne vanskelig å ta for ditt kjæledyr hamster. Hamstere kan spise grønnsaker (kål, gulrøtter, collie-blomst etc.), frukt (for eksempel druer, epler, rosiner, små, agurk osv.), frø og til og med ormer. Nå om dagen, er det mange mat blander tilgjengelig som du kan kjøpe for ditt kjæledyr hamster. Disse mat mikser er tilberedt med liktorn, solsikkefrø, korn, alfalfa etc. som hamstere spiser lykkelig.

Uansett hva du mate kjæledyret ditt hamster, alt du trenger for å forstå at det skal være friskt og du bør ikke gi alt (frukt, grønnsaker, korn, frø, blander mat etc.) på en gang. Hvis du legger alt i maten plate, er mulighet for at kjæledyret ditt hamster kan spise bare de elementene som han / hun liker, etterlater bortskjemt mat. Du bør også forstå og skrive ned daglige mat vane kjæledyret ditt hamster, som vil hjelpe deg i å mate ham / henne rette måten og også overvåke eventuell uvanlig aktivitet som kan hjelpe deg med å finne ut om ditt kjæledyr hamster trenger spesiell oppmerksomhet.

Håndtering Hamsters:; Hamstere er best kjent for cuteness deres og også for sine skarpe tenner. Selv om veldig enkel å temme, de trenger spesialbehandling til de er tamme. Utgangspunktet må du kanskje bruke en hånd-hanske å plukke opp hamster som biter (og er ikke helt tamme). Du bør være forsiktig med å stresse eller skremme ham / henne, som hamstere ofte begynner å bite når de er under sjokk / stress eller skremt. Du vil også lære hvordan du kan holde ditt kjæledyr hamster uten å gjøre ham / henne føle ubehag i hendene.

Hvis du planlegger å sette ditt kjæledyr hamster gratis inne på rommet ditt / home selv for et par minutter eller timer, være forsiktig så den lett kan trå over av noen (ved en feil) eller kanskje få inn noen hjørnet fra der du finner det svært vanskelig å få ham / henne ut. Gjør det at kjæledyret ditt hamster får nok plass til å leke og løpe for å møte hans / hennes daglige trening krav, bør han / hun få nok privatliv, bør det ikke være skadelige element (for eksempel elektriske ledninger, skadelige kjemiske, noe som kan kvele ham / henne) innen rekkevidden av ditt kjæledyr hamster og hamster hjemmet bør være svært hygienisk.

Hva om kjæledyret mitt hamster rømming? ; Hvis du plutselig finner din pet hamster har forlatt hamster buret uten at du får et hint av det, er alt du trenger å gjøre for å sette en fristende felle og vente. Det er mange måter du kan sette en felle, men de vanligste tingene du vil inkludere i den fellen er: kjæledyret ditt hamster favoritt mat, ekstra polstrede sengetøy (i tilfelle hvis fellen har en mekanisme for å gjøre ditt kjæledyr hamster hoppe inn i noe dypt ) etc.

Håper du liker morsomme dager med kjæledyret hamsteren og ditt kjæledyr hamster vil like den gjestfriheten du tilbyr.